✅Продовжуємо активну співпрацю зі стейкхолдерами. Сьогодні, 13 червня, здобувачі освіти спеціальностей 182 Технології легкої промисловості та 022 Дизайн (Дизайн одягу) разом із директором Русланом БУДЯКОМ, заступником директора з навчальної роботи Оленою КУЛІБАБОЮ, завідувачем практики Богданом КАЛІНЧУКОМ та викладачкою спецдисциплін Мариною МАКСИМЧУК відвідали ТОВ НВП «ПІРЕНА», що є одним з основних виробників продукції для МНС України. 🦺Підприємство відшиває хімічний та термозахисний одяг, який зберігає здоров’я та життя ⛑️вогнеборців, а також виготовляє каски, яким немає аналогів в Україні.

✅Студенти побували у відділі конструювання та в цеху з пошиття спецодягу, де в ознайомилися з особливостями технології виробництва одягу для захисту від 🌡️температур 400, 800 та 1200 °C. 🤝Після навчальної екскурсії відбулася ділова зустріч директора підприємства Олександра ГРИЩЕНКА із керівництвом, викладачами та студентами коледжу. Пан Олександр розповів про багаторічну історію розвитку ТОВ НВП «ПІРЕНА» яке було започатковане ще в 1992 році, про вимушену евакуацію з окупованої території до Вінниці в 2014 році, виробничі потужності, стратегію розвитку та кадрову політику щодо поповнення складу співробітників молодими й прогресивними фахівцями.

✅Під час обговорення подальших напрямків співпраці з метою покращення якості підготовки фахівців згаданих вище спеціальностей було досягнуто домовленості про організацію практичного навчання та дуальної освіти на базі підприємства, проведення майстер-класів для викладачів і студентів нашого коледжу.

✅Навчальна екскурсія виявилась надзвичайно цікавою, корисною та пізнавальною, оскільки дала можливість нашим студентам ще на крок наблизитись до опанування обраної ними професії.

🤗Щиро дякуємо за досвід та сподіваємось на подальшу співпрацю! Ви робите благородну справу, ваша продукція захищає наших ⛑️🦺Героїв без зброї в руках, від яких залежить найцінніше – людське життя.
Усе буде Україна!💙💛