🎓73 випускники спеціальностей 182 Технології легкої промисловості, 022 Дизайн (Дизайн одягу), 133 Галузеве машинобудування, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок успішно завершили навчання в Калинівському технологічному фаховому коледжі й отримали дипломи фахового молодшого бакалавра.

🎓Актова зала КТФК ледь умістила всіх охочих – випускників, їхніх викладачів, друзів, рідних. 🙏Розпочали урочистості з хвилини мовчання, як данину пошани й пам’яті на честь наших воїнів.
Директор коледжу Руслан БУДЯК побажав випускникам успіхів і впевненості в кожному кроці задля професійного зростання. Він підкреслив, що сьогоднішня подія – це не лише завершення одного етапу, але й відкриття нового, сповненого можливостей та викликів, відзначив досягнення студентів, подякував викладачам і батькам за навчання й підтримку кожного з випускників. До вітального слова долучилася заступниця директора з навчальної роботи Олена КУЛІБАБА, вручивши омріяні дипломи. 9 випускниць отримали 📕дипломи з відзнакою: Дарія СОРОКІНА, Таїсія ПЛАХОТНЮК, Марія ФАРЩУК, Діана СКОПИК, Марія БУЧАЦЬКА, Анастасія МАЙДАНЮК, Ірина ІВЧУК, Олександра ЧУКАЙ та Ірина КУЧЕРУК. 📜23 випускникам було вручено грамоти за успіхи в навчанні та активну участь у громадському житті коледжу.
🤗Щирі слова, сповнені материнської любові, виголосили класні керівники Галина ДІДИК та Галина КРАЇЛО. Від усіх батьків зі словами вітання виступили Олена ЧУКАЙ та Наталія ПЛАХОТНЮК, а слова вдячності педагогам та співробітникам коледжу за терпіння, професіоналізм лунали від 👩‍🎓старост груп: Єлизавети КУХАР, Таїсії ПЛАХОТНЮК, Діани СКОПИК та Анастасії МАЙДАНЮК.

🎓На базі нашого коледжу діє театр-студія «Діалог», котрий ставав неодноразово лауреатом обласних та регіональних конкурсів. У акторському складі були й наші випускниці 🎭Ірина ІВЧУК, Єлизавета КУХАР та Софія ДОВБИШ, а 🥻костюми допомагали виготовляти юні мисткині – Марія БУЧАЦЬКА, Сніжана ГОРДІЄЦЬ та Дар’я СОРОКІНА. Художня керівниця театру Світлана МАТВІЙЧУК подякувала дівчатам за роботу й побажала щасливої життєвої долі.

🎓Гарний настрій усім присутнім забезпечили яскраві 🎙️вокальні виступи Світлани МАТВІЙЧУК, Ольги ТКАЧУК, Максима Коцюбського.  💃Два роки тому в нашому закладі за ініціативи студенток груп ФБ-11 Єлизавети КУХАР, Олександри ЧУКАЙ, Ірини ІВЧУК, Ірини ВІЛЬТ та Софії ДОВБИШ виник колектив «White illusion», який неодноразово ставав лауреатом танцювальних конкурсів. Сьогодні він дебютував в оновленому складі з композицією «Лелеки», хореографом якої є Олександра ЧУКАЙ.

🎓Після завершення урочистої частини були вже неофіційні заходи: сльози крізь усмішки, фотосесія, обійми та спогади з веселого студентського життя…

🎓Бажаємо випускникам ніколи не зупинятися на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить наша перемога та те,  якою стане Україна. Бажаємо всім оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Ми завжди раді зустрічі з вами, наші випускники, у стінах рідного
КТФК!💙💛