🇺🇦21 вересня українці разом з усім цивілізованим світом відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні. Це не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні вже третій рік триває 💣жорстока та 🩸кривава війна, яку розпочала росія.

🕊️Сьогодні, у переддень Всесвітнього дня миру, у КТФК було проведено викладачками спецдисциплін Наталією КОЛЯДЕНКО та Мариною МАКСИМЧУК виховну годину на тему: «Україна бажає миру», у якій взяли участь здобувачі освіти спеціальностей 022 Дизайн та 182 Технології легкої промисловості. Під час заходу також було проведено майстер-клас із виготовлення паперових голубів миру. 

🕊️Урочистості з нагоди Міжнародного дня миру та Дня миру в Україні було розпочато вітальним словом директора коледжу Руслана БУДЯКА та заступниці директора з виховної роботи Ольги ПЕЧЕВИСТОЇ, які побажали усім миру в серцях, миру в родинах та миру нашій рідній Україні. 🙏Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих захисників і захисниць. 

Студентка групи Б-21 Марія ВЛАСЮК продекламувала вірш «Моя Україна – єдина, могутня, незалежна».

🇺🇦На заході також було проведено нагородження переможців конкурсу малюнка на асфальті «Кольори України», у якому взяли участь студенти 15 академічних груп коледжу.

🕊️Завершальним етапом виховного заходу було прикрашання центральної алеї коледжу голубами миру та підняття в повітря патріотичних кульок, як символу утвердження суспільної думки, що війна та агресія не можуть бути засобом вирішення конфліктів, вони лише завдають горя та розрухи. Молодь України за мирне майбутнє!💙💛

Натисніть тут 👆🏻