🤝Сьогодні, 27 вересня 2024 року, до Калинівського технологічного фахового коледжу з візитом завітав ректор Київського університету права Національної академії наук України Юрій БОШИЦЬКИЙ разом із завідувачем Вінницького науково-консультативного центру КУП НАНУ Юрієм КОВАЛЬЧУКОМ.

Гості в супроводі директора коледжу Руслана БУДЯКА та заступників здійснили огляд матеріально-технічної бази, відвідали музей декоративно-прикладного мистецтва, де зберігаються найкращі роботи наших випускників та студентів. 

🙌У дружній та теплій атмосфері пройшло спілкування гостей із студентами та викладачами коледжу про можливість та умови вступу до університету.

Зустріч завершилась підписанням меморандуму про співробітництво між Київським університетом права Національної академії наук України та Калинівським технологічним фаховим коледжем. Цей документ укладено з метою реалізації політики у сфері освітньої діяльності, поліпшення якості підготовки фахівців, популяризації юридичної, економічної, технічної освіти, організації профорієнтаційної роботи та підвищення викладацької діяльності.

Продовжуємо об’єднання зусиль і можливостей у забезпеченні реалізації парадигм безперервності освіти молоді.💙💛